Calaul cu ochi albastri

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Calaul cu ochi albastri?
Aboneaza-te
 • Pro Cinema Calaul cu ochi albastri la Pro Cinema

  Calaul cu ochi albastri

  Calaul cu ochi albastri » Sambata, 01 aprilie 2017, 22:30

  (Blue-Eyed Butcher) 85 minute, color titrat engleza thriller

  Recomanda Calaul cu ochi albastri

  Susan Wright, o texană superbă, părea să aibă o viaţă de poveste alături de Jeff, un soţ adorator şi cei doi copii frumoşi. Pentru prieteni, ei par o familie unită. Dar în 2003, la şase ani după căsătoria lor, basmul se face ţăndări atunci când Jeff e găsit mort şi îngropat în curtea locuinţei lor din suburbii. Comunitatea locală e şocată atunci când poliţia o acuză pe Susan de crimă cu premeditare: se pare ca l-ar fi ademenit pe soţul ei în dormitor, l-ar fi legat şi l-ar fi înjunghiat violent de aproape 200 de ori înainte de a şterge urmele crimei. În timp ce familia lui Jeff se confruntă cu ştirile devastatoare, Susan începe să pună la cale apărarea agresivă: l-a ucis pe Jeff ca să se apere pe ea şi pe copiii ei, după ce acesta a abuzat-o fizic şi psihic timp de ani de zile. Dar procuroarea Kelly Siegler e sceptică în ceea ce priveşte acest scenariu şi argumentează că ucigaşa e o sociopată manipulatoare care s-a folosit de frumuseţea ei ca lumea să-i treacă totul cu vederea – chiar şi o crimă

  Susan e acuzata de uciderea brutala a sotului ei aparent perfect.

  Acest thriller psihologic e inspirat din povestea adevarata a lui Susan Wright, o tanara si frumoasa sotie, mama a doi copii, care isi ucide violent sotul aparent perfect dupa ani de violenta domestica.

  Susan Wright, o texana superba, parea sa aiba o viata de poveste alaturi de Jeff, un sot adorator si cei doi copii frumosi. Pentru prieteni, ei par o familie unita. Dar in 2003, la sase ani dupa casatoria lor, basmul se face tandari atunci cand Jeff e gasit mort si ingropat in curtea locuintei lor din suburbii. Comunitatea locala e socata atunci cand politia o acuza pe Susan de crima cu premeditare: se pare ca l-ar fi ademenit pe sotul ei in dormitor, l-ar fi legat si l-ar fi injunghiat violent de aproape 200 de ori inainte de a sterge urmele crimei. In timp ce familia lui Jeff se confrunta cu stirile devastatoare, Susan incepe sa puna la cale apararea agresiva: l-a ucis pe Jeff ca sa se apere pe ea si pe copiii ei, dupa ce acesta a abuzat-o fizic si psihic timp de ani de zile. Dar procuroarea Kelly Siegler e sceptica in ceea ce priveste acest scenariu si argumenteaza ca ucigasa e o sociopata manipulatoare care s-a folosit de frumusetea ei ca lumea sa-i treaca totul cu vederea - chiar si o crima.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Calaul cu ochi albastri
« Emisiunea anterioara
Impostorii
Emisiunea urmatoare »
Impostorii
Oferte de vacanta?

Comentarii la Calaul cu ochi albastri

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail