Trailer Baieti rai 2

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Baieti rai 2?

Aboneaza-te

 • (Bad Boys II) 146 minute, color titrat engleza film de actiune

  Baietii s-au intors si sunt mai rai ca niciodata.

  Coeficientul de pericol s-a marit si la fel si rasul in aceasta noua serie, intrucat detectivii de la brigada de narcotice, Mike Lowrey (Will Smith) si Marcus Burnett (Martin Lawrence) sunt cooptati in grupul operativ superdotat, desemnati sa opreasca invazia de ecstasy spre Miami.

  Fara sa stie, ei descopera o conspiratie primejdioasa care implica un baron nemilos al drogurilor, interpretat de Jordi Molla, hotarat sa isi largeasca imperiul si sa preia controlul asupra comertului infloritor cu narcotice, omorand pe oricine ii sta in cale.

  Pentru a inrautati lucrurile, frumoasa sora a lui Marcus, Syd (Gabrielle Union), un agent DEA sub acoperire, este prinsa la mijloc, fortandu-i pe eroii nostri sa ajunga la limita legalitatii. Sarcina devine si mai complicata atunci cand intre Mike si Syd se infiripa o idila, innebunindu-l pe fratele supra-protector al acesteia.
  Insa Marcus si Mike trebuie sa isi rezolve diferendele pentru a-l aresta pe Tapia, iar atunci cand acoperirea lui Syd este pusa in pericol, salvarea ei depinde de "Baietii Rai".

Comentarii la trailer Baieti rai 2

Baieti rai 2 Baieti rai 2 Nota: 6.2

Durata: 146 minute Gen: film de actiune Regizor: Ron Shelton , Michael Bay

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail