Trailer Avatar

Alte trailere pentru Avatar

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Avatar?

Aboneaza-te

Premii:

Oscar BAFTA Grammy

- 6 nominalizari Oscar

- 2 nominalizari Grammy

- 6 nominalizari Bafta

  • 166 minute, color titrat engleza S.F.

    Patrundem in lumea extraterestra prin ochii lui Jake Sully, un fost puscas marin paralizat intr-un scaun cu rotile. In ciuda handicapului sau, Jake are inca o inima de razboinic. E recrutat sa se deplaseze la ani lumina departare, la un avanpost al pamantenilor de pe Pandora, unde un consortiu corporativ extrage un minereu rar care este cheia solutionarii crizei energetice de pe Pamant. Deoarece atmosfera Pandorei este toxica, acestia au creat Programul Avatar, in care "piloti" umani isi conecteaza constiinta la un avatar, un corp biologic teleghidat care poate supravietui in aerul letal. Aceste avatare sunt niste hibrizi construiti genetic din ADN uman amestecat cu ADN-ul localnicilor de pe Pandora, Na'vi.

    Renascut in avatarul sau, Jake poate merge din nou. Primeste misiunea de a se infiltra printre Na'vi, care au devenit un obstacol major in exploatarea pretiosului minereu. O frumoasa femeie Na'vi, insa, Neytiri, ii salveaza viata, iar asta schimba totul. Jake este luat in sanul clanului ei si invata sa devina unul dintre ei, ceea ce implica multe teste si aventuri. In timp ce relatia lui Jake cu profesoara lui, Neytiri, se adanceste, el invata sa respecte calea poporului Na'vi si, in cele din urma, e acceptat printre ei. Curand, se va confrunta cu testul final, cand va ajunge sa-i conduca intr-o batalie epica care va decide soarta unei lumi intregi.



    Filmul, distribuit in Romania de Odeon Cineplex, companie care reprezinta studiourile 20th Century Fox, precum si MGM Home Entertainment Division, este prima productie de mare amploare de la Hollywood care va rula in format IMAX 3D in Romania. Ca un element de noutate, filmul va fi subtitrat in limba romana, si nu dublat, asa cum sunt de obicei peliculele IMAX.

    Pentru a permite difuzarea in format IMAX 3D, filmul a fost redimensionat si prelucrat digital prin tehnologia patentata IMAX DMR, rezultand o calitate a imaginii si a sunetului de neegalat de alte formate cinematografice.

Avatar Avatar Nota: 8.2

Durata: 166 minute Gen: S.F. Regizor: James Cameron

  • Actori: Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel Moore, C.C.H. Pounder, Dileep Rao, C.C.H. Pounder, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Michelle Rodriguez

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail