Autobuzul lui Varciu

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Autobuzul lui Varciu?
Aboneaza-te
 • Kanal D Autobuzul lui Varciu la Kanal D

  Autobuzul lui Varciu

  Autobuzul lui Varciu » Luni, 30 iunie 2014, 00:30

  color romana reality show

  Recomanda Autobuzul lui Varciu

  Liviu Vârciu se pregătește să pornească la drum prin ţară, în autobuzul care îi poartă numele, împreună cu 15 fete dornice de aventură, pentru a le ajuta să-şi găsească sufletul pereche. "Autobuzul lui Vârciu" este adaptarea romanească a formatului internațional “Babes on the bus”, distribuit de Endemol. Plin cu fete frumoase, autobuzul va cutreiera ţara-n lung şi-n lat, în căutarea dragostei. Distracția, intrigile și peisajele de basm vor fi elementele care vor condimenta traseul iubirii. Câte dintre pasagere își vor găsi jumătatea în timpul acestei curse neobișnuite, veți afla la început de septembrie.

  Impreuna cu 15 tinere frumoase si aventuroase, Liviu Varciu a cutreierat tara pentru a le gasi acestora sufletul pereche. O calatorie in cautarea dragostei, dar si un bun pretext pentru a descoperi comunitati si peisaje incantatoare.

  "Autobuzul lui Varciu" a strabatut tara in lung si in lat, iar protagonistele show-ului s-au intalnit cu cei mai ravniti baieti ai comunitatilor in care grupul cel vesel a stationat.

  Rivalitatile iscate de-a lungul traseului intre fete nu l-au lasat indiferent pe amfitrionul show-ului.

  Prima oprire: Costesti (Hunedoara)
  Prima destinatie in care s-a oprit "Autobuzul lui Varciu" a fost localitatea Costesti, din judetul Hunedoara. Un loc incarcat de istorie, legende si de peisaje care-ti taie rasuflarea.

  Liviu Varciu si cele 15 concurente au fost primiti cu mare fast de localnicii din Costesti. Imbracati in straie populare, grupuri de fete si baieti i-au emotionat pe vizitatori cu dansurile lor.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Autobuzul lui Varciu
« Emisiunea anterioara
Printesa vampirilor
Emisiunea urmatoare »
Vreau sa ma marit
Oferte de vacanta?

Comentarii la Autobuzul lui Varciu

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail