Asasini

Nota IMDB6/10

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Asasini?
Aboneaza-te
 • Film + Asasini la Film +

  Asasini

  Asasini » Joi, 02 iunie 2016, 17:30

  (Assassins) 132 minute, color, alb-negru titrat engleza thriller de actiune

  Recomanda Asasini

  actori Asasini : Sylvester Stallone, Julianne Moore, Antonio Banderas, Anatoli Davydov, Muse Watson, Reed Diamond, Steve Kahan
  compozitor Asasini : Mark Mancina
  costume Asasini : Elizabeth McBride
  monteur Asasini : Lawrence Jordan, Richard Marks
  regizor Asasini : Richard Donner
  operator Asasini : Zsigmond Vilmos
  director de imagine Asasini : Thomas E. Sanders
  producator Asasini : Joel Silver, Andrew Lazar, Raynold Gideon, Andy Wachowski
  scenarist Asasini : Bruce A. Evans, Larry Wachowski, Brian Helgeland

  Regizorul filmului Armă mortală, Richard Donner, dă din nou lovitura cu acest film de super-acţiune în care Sylvester Stallone joacă rolul unui veteran în lumea asasinilor plătiţi, care are de înfruntat un concurent novice în domeniu - Miguel Bain (Antonio Banderas), mult mai tânăr, mai nechibzuit şi mai ambiţios decât el. Stallone acceptă o ultimă misiune însă lucrurile se complică atunci când el se va îndrăgosti de ţinta sa, misterioasa Electra. Banderas vrea la rândul lui recompensa grasă pentru uciderea Electrei, astfel că între cei doi ucigaşi plătiţi se va declanşa o sângeroasă competiţie

  Este povestea lui Robert Rath, un ucigas profesionist, interpretat de Sylvester Stallone, care, in ciuda reputatiei sale de cel mai bun in bransa, e din ce in ce mai deziluzionat de munca si viata sa. In momentul in care incearca sa-si faca iesirea din lumea brutala in care traieste, Rath e socat sa descopere ca el insusi a devenit tinta unui asasinat.

  Un tanar ucigas, ambitios si fara nici un fel de scrupule, pe nume Miguel Bain (Antonio Banderas), doreste sa devina "numarul unu" si stie ca pentru a-si atinge scopul trebuie sa-l indeparteze pe Rath. Traiectoriile celor doi se intersecteaza, atunci cand amandoi sunt trimisi s-o elimine pe Electra, o frumoasa experta in supravegherea electronica, posesoarea unei dischete pe care sunt stocate informatii periculoase. Rath si Electra devin parteneri in dorinta lor comuna de a se elibera de un trecut tenebros, dar, mai intai, trebuie sa scape de machiavelicul Bain.

  Sylvester Stallone, specialistul nr. 1, cum l-am mai vazut. Antonio Banderas, mai tanarul ce sta in umbra celui mai celebru, la propriu si la figurat, nevrotic, sarcastic, transpirat. Si, in mod surprinzator, Julianne Moore care da filmului clasa si picul de vulnerabilitate cuvenit. Trio ce functioneaza, pentru un film de actiune interesant.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Asasini

Trailer Asasini

« Emisiunea anterioara
Bibliotecarul 3: Dracula si Pocalul blestemat
Emisiunea urmatoare »
Luptand cu focul

Comentarii la Asasini

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail