Trailer Arma mortala

Alte trailere pentru Arma mortala

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Arma mortala?

Aboneaza-te

Premii:

Oscar

- 1 nominalizare Oscar

  • (Lethal Weapon) 110 minute, color titrat engleza comedie de actiune

    Povestea plina de adrenalina a prieteniei care se leaga intre doi politisti. Martin Riggs este un alb rebel si cam sarit care, de cand i-a murit sotia, se arunca in tot felul de actiuni riscante fara sa-i pese de viata. Roger Murtaugh, politist de culoare, familist convins, tatal unei fiice superbe pe nume Rianne, tocmai a implinit 50 de ani, dar tot se mai gandeste ca ar fi putut sa fie medic.

    In numai 24 de ore, cei doi devin parteneri si trec impreuna printr-o nesfarsita cavalcada de aventuri; ucid mai multi "baieti rai", supravietuiesc unei curse in desert, manuiesc toate armele posibile si imposibile, sar de pe cladiri, o salveaza pe Rianne, trec cu masina prin ziduri, sunt torturati. Capul tuturor atrocitatilor este un personaj amoral supranumit Generalul, care este ajutat de o bestie, calaul sau personal, Joshua (Gary Busey).

    Filmul, plin de umor si suspans, tine atent spectatorul de la inceput pana la sfarsit.

    Coloana muzicala a filmului ii apartine lui Eric Clapton.

    Nominalizat la Oscar pentru cea mai buna coloana sonora, Arma Mortala 1 este unul dintre cele mai placute thriller-uri din toate timpurile, fiind cel mai vizionat film in 1987, cu incasari de peste 65 de milioane de dolari.

Arma mortala Arma mortala Nota: 7.6

Durata: 110 minute Gen: actiune-comedie Regizor: Richard Donner

  • Actori: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Darlene Love, Tom Atkins, Mitch Ryan, Traci Wolfe, Jackie Swanson, Lycia Naff

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail