Aeroportul International Dubai

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Aeroportul International Dubai?
Aboneaza-te
 • National Geographic Aeroportul International Dubai la National Geographic

  Aeroportul International Dubai

  Aeroportul International Dubai » Vineri, 06 aprilie 2018, 12:00

  (Ultimate Airport Dubai) titrat serial documentar

  Recomanda Aeroportul International Dubai

  Noul hol principal este supus testelor, pentru a vedea dacă va putea primi cei 15 milioane de pasageri şi cele 33 de aeronave uriaşe, Airbus 380.

  In urma cu mai putin de 55 de ani, Aeroportul International Dubai nu era altceva decat o vasta intindere de nisip. Astazi insa este un centru esential pentru calatoriile aeriene internationale. Cu 344.000 de zboruri, 57 de milioane de pasageri si doua milioane de tone de incarcatura care intra sau ies din Dubai in fiecare an, acesta este cel de-al treilea cel mai solicitat aeroport international din lume.

  National Geographic Channel patrunde in culisele celor trei terminale masive ale aeroportului, inclusiv Terminalul 3 - cea mai mare cladire de pe pamant judecand dupa spatiul ocupat, care masoara cat 359 de terenuri de fotbal la un loc! Descopera, pentru prima oara, toate fatetele acestei uriase constructii si cum o parte din cei 60.000 de angajati muncesc din greu pentru a o mentine in siguranta si functionand conform programului stabilit. De la turnul de control aerian care se ocupa de aterizarile de urgenta, la vama unde sunt interceptati posibili traficanti de droguri, la inginerii care dezmembreaza aparate de zbor de multe milioane de dolari si pana la modul cum sunt abordate zborurile intarziate si pasagerii furiosi, incurcaturile legate de incarcatura si chiar construirea unui nou terminal de 3,2 miliarde de dolari, NGC iti ofera un tablou complet al acestui "aeroport suprem".

  Citeste descrierea pe scurt pentru Aeroportul International Dubai
« Emisiunea anterioara
S.O.S. Masini clasice
Emisiunea urmatoare »
Ingineri

Comentarii la Aeroportul International Dubai

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail