Admis pe pile

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Admis pe pile?
Aboneaza-te
 • Pro Cinema Admis pe pile la Pro Cinema

  Admis pe pile

  Admis pe pile » Luni, 28 mai 2018, 13:15

  (Admission) 107 minute, color titrat engleza comedie

  Recomanda Admis pe pile

  În fiecare primăvară, elevii din ultimul an de liceu aşteaptă scrisorile de acceptare din partea colegiilor. La Universitatea de la Princeton, ofiţerul responsabil cu admiterea este Portia (Tina Fey), cerber care evaluează sever mii de cereri.

  In fiecare primavara, elevii din ultimul an de liceu asteapta cu nerabdare scrisorile de acceptare din partea colegiilor care le vor pune in valoare potentialul. La Universitatea de la Princeton, ofiterul responsabil cu admiterea este Portia Nathan (Tina Fey), cerber care evalueaza sever mii de cereri de admitere. An dupa an, Portia si-a trait viata ca dupa manual, lucrand mult, chiar si din casa pe care o imparte cu profesorul Mark (Michael Sheen). Cand Clarence, seful de la admiteri, isi anunta apropiata retragere la pensie, candidatele cu cele mai multe sanse sa-i ia locul sunt Portia si rivala sa, Corinne (Gloria Reuben). Dar Portia nu se pierde cu firea si isi vede mai departe de slujba ei, caci imediat dupa anuntul sefului lor, ea trebuie sa plece iar cautarea de potentiali candidati.

  Pe drum, Portia reia legaturile cu mama ei neconventionala, Susannah (Lily Tomlin). Ajunge si la New Quest, un liceu alternativ, unde se reintalneste cu un fost coleg de clasa, ajuns acum profesor idealist, John Pressman (Paul Rudd), care de curand ii trimisese o scrisoare de recomandare pentru un elev extrem de dotat, dar si el putin conventional, Jeremiah (Nat Wolff). Tanarul e foarte posibil sa fie chiar fiul pe care Portia l-a dat spre adoptie imediat dupa nastere, cand ea inca nu terminase liceul.

  Portia e nevoita acum sa-si reevalueze viata personala, dar si profesionala, pentru ca se trezeste ocolind regulile academice pentru Jeremiah, riscandu-si astfel viitorul profesional pe care il visase dintotdeauna, dar descopera, pe de alta parte, un stil de viata surprinzator pentru ea si o iubire la care nici macat nu visase vreodata.


  Film distribuit de Ro Image.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Admis pe pile
« Emisiunea anterioara
La Bloc
Emisiunea urmatoare »
Legenda armăsarului negru

Daca ti-a placut Admis pe pile atunci iti recomandam:

Comentarii la Admis pe pile

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail