ACASA in bucatarie

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru ACASA in bucatarie?
Aboneaza-te
 • Acasa Gold ACASA in bucatarie la Acasa Gold

  ACASA in bucatarie

  ACASA in bucatarie » Marti, 01 martie 2016, 07:00

  emisiune culinara

  Recomanda ACASA in bucatarie

  Într-o bucătărie modern utilată, Simona Mihăescu, şi invitaţii săi din lumea showbiz-ului autohton, dar şi bucătari vor pregăti cele mai interesante şi savuroase mâncăruri. “Acasă în bucătărie” se adresează tuturor, în special persoanelor tinere şi active, cu puţin timp liber, care sunt interesate să găsească soluţii ieftine şi la îndemână pentru a economisi timpul în bucătărie. De asemenea, emisiunea va oferi noutăţi şi idei în materie culinară pentru “experţii în bucătărie”, cei care îşi petrec mult timp în acest spaţiu.

  Intr-o bucatarie modern utilata, vedeta ACASA si invitatii sai din lumea showbiz-ului autohton, dar si bucatari pregatesc cele mai interesante si savuroase mancaruri.

  "ACASA in bucatarie" se adreseaza tuturor, in special persoanelor tinere si active, cu putin timp liber, care sunt interesate sa gaseasca solutii ieftine si la indemana pentru a economisi timpul in bucatarie. De asemenea, emisiunea ofera noutati si idei in materie culinara pentru "expertii in bucatarie", cei care isi petrec mult timp in acest spatiu.

  Citeste descrierea pe scurt pentru ACASA in bucatarie
« Emisiunea anterioara
O noua viata
Emisiunea urmatoare »
Doamne de poveste

Comentarii la ACASA in bucatarie

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail