8 intr-o barca

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru 8 intr-o barca?
Aboneaza-te
 • Tvr International 8 intr-o barca la Tvr International

  8 intr-o barca - Prezinta: Alexandra Pacuraru si Matei Stanculescu Juriu: Simona Catrina, Paula Seling si Cornel Patrichi Participa: Alma, Alex, Andi, Andrada, Andreea, Evelyne, Francesca, Noni, Paul, Ruxandra si Selatin

  8 intr-o barca » Luni, 06 ianuarie 2014, 11:00

  Prezinta: Alexandra Pacuraru si Matei Stanculescu
  Juriu: Simona Catrina, Paula Seling si Cornel Patrichi
  Participa: Alma, Alex, Andi, Andrada, Andreea, Evelyne, Francesca, Noni, Paul, Ruxandra si Selatin

  romana emisiune concurs

  Recomanda 8 intr-o barca

  Programul are ca scop transformarea unor tineri talentati in artisti completi, care pot deveni celebri si, totodata, pot castiga marele premiu de 10.000 de euro.

  "8 intr-o barca" este o noua "Scoala a vedetelor" care le ofera sansa celor 10 concurenti (8 titulari si 2 rezerve) sa invete, in mod gratuit, de la profesionisti, tot ceea ce este necesar pentru a deveni un artist complet: canto, dans, joc, actorie, punere in scena, prezentare.

  Cei 10, cu varste intre 16 si 23 de ani, au fost alesi in urma unei selectii riguroase. Imediat dupa casting, ei au intrat intr-un adevarat cantonament la TVR, cu repetitii intense, pe parcursul intregii zile. Lectiile de canto s-au facut sub indrumarea compozitorului Dan Dimitriu, iar cele de dans cu renumita coregrafa Ioana Macarie.

  Intreaga pregatire a concurentilor se afla sub directa coordonare a lui Titus Munteanu si a echipei sale de specialisti, producatorul programului fiind Camelia Bostina.

  In fiecare saptamana, ei vor avea de indeplinit anumite sarcini, vor da teste artistice si vor interpreta, individual sau in grup, diverse probe. Juriul si telespectatorii vor putea urmari evolutiile, eforturile si emotiile celor mai noi artisti care bat la portile afirmarii.

  Juratii care vor nota fiecare evolutie a tinerilor artisti sunt coregraful Cornel Patrichi, interpreta Paula Seling si jurnalista Simona Catrina. In baza notelor saptamanale acordate de juriu va fi intocmit clasamentul emisiunii, in care oricare concurent poate deveni titular sau rezerva, in functie de cum a evoluat. Acest clasament va sta la baza eliminarilor din concurs si, la final, va stabili castigatorul concursului si al marelui premiu de 10.000 de euro.


  Citeste descrierea pe scurt pentru 8 intr-o barca
« Emisiunea anterioara
Iarna Magica - Un altfel de vals
Emisiunea urmatoare »
Universul credintei
Oferte de vacanta?

Comentarii la 8 intr-o barca

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail