360?

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru 360??
Aboneaza-te
 • B1 Tv 360? la B1 Tv

  360?

  360? » Ieri, 17 iunie 2018, 06:20

  color romana emisiune informativa

  Recomanda 360?

  Emisiunea „360°” te smulge din zona de confort a subiectelor obişnuite şi merge acolo unde puţini îndrăznesc. Teme din sfera mistică sunt abordate în fiecare ediţie, din perspectivă filosofică, dar şi concretă: de la profeţii, destin şi karmă, previziuni numerologice, boli şi tratamente alternative, până la dezintoxicarea fizică şi psihică ori decodificarea viselor.

  Emisiunea este structurata in doua parti. In prima ora, sunt abordate, alaturi de diversi specialisti, cele mai importante teme ale saptamanii care tocmai se incheie (domeniile preponderente sunt social, economic, financiar si politic). In cea de-a doua ora, se ating teme privind diferite probleme de sanatate, metode clasice sau alternative de tratament pentru multe afectiuni, nutritie, detoxifiere, dezvoltare personala.

  Emisiunea ofera telespectatorilor ocazia de a afla un raspuns la intrebarea: "Ma indrept, oare, in directia corecta?" Programul da aceasta directie, de la care fiecare sa poata apoi sa-si analizeze propriile trairi si ganduri.

  Citeste descrierea pe scurt pentru 360?
« Emisiunea anterioara
Stirile B1
Emisiunea urmatoare »
Stirile B1

Comentarii la 360?

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail