360?

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru 360??
Aboneaza-te
 • Hbo 360? la Hbo

  360?

  360? » Marti, 05 august 2014, 00:00

  color romana emisiune informativa

  Recomanda 360?

  Inspiraţi de piesa lui Arthur Schnitzler Reigen (mai cunoscută sub numele francez La ronde), regizorul Fernando Meirelles şi scenaristul Peter Morgan pun laolaltă mai multe poveşti de dragoste din secolul 21. Din Viena până la Paris, din Rio până la Londra, iubirea este experimentată succesiv de zece cupluri de toate vârstele, în moduri cât mai variate cu putinţă, de la cel mai platonic, la cel mai dezlănţuit din punct de vedere sexual. Pe afiş Jude Law, Rachel Weisz, Anthony Hopkins şi Ben Foster

  Emisiunea este structurata in doua parti. In prima ora, sunt abordate, alaturi de diversi specialisti, cele mai importante teme ale saptamanii care tocmai se incheie (domeniile preponderente sunt social, economic, financiar si politic). In cea de-a doua ora, se ating teme privind diferite probleme de sanatate, metode clasice sau alternative de tratament pentru multe afectiuni, nutritie, detoxifiere, dezvoltare personala.

  Emisiunea ofera telespectatorilor ocazia de a afla un raspuns la intrebarea: "Ma indrept, oare, in directia corecta?" Programul da aceasta directie, de la care fiecare sa poata apoi sa-si analizeze propriile trairi si ganduri.

  Citeste descrierea pe scurt pentru 360?
« Emisiunea anterioara
Ray Donovan
Emisiunea urmatoare »
Cavalerul negru: Legenda renaste

Comentarii la 360?